Ürün Özellikleri

  • Azot kalsiyum potasyumun buluştuğu eşsiz ürün.
  • Özel jel formulasyonu ile karışımda sorun çıkartmaz.
  • Meyvede leke bırakmaz.
  • Kalsiyum ile meyve sertliğini korurken, potasyum ile tat oranı ve birixi iyileştirir. Raf ömrünü uzatır.
  • İri, parlak ve içi dolgun meyveler oluşur.
  • Elmada acı benek, domateste çiçek burnu çürüklüğü, üzümde uç kuruması sorunlarının giderilmesinde yardımcı olur.

1 lt, 5 lt ambalaj seçeneği ile satılmaktadır.

İçerik Oran (ppm)
Toplam Azot %10
Toplam Potasyum (K) %8
Toplam Kalsiyumoksit (CaO) %16
Toplam Magnezyumoksit (MgO) %3

 

Kültür Bitkisi Kullanım Dozu
Meyve Ağaçları ve Bağ 200ml/100lt
Sera ve Açık Alan Sebzelerde 150ml/100lt
Damla Sulama 2-4lt/Da